Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 200 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a quente
- 150 g centeio em grão
- 250 g água
- 1 pitada de sal
Massa principal
- 100 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 350 g farinha tipo 65
- 10 g malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas p/ pão
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 9817.9 kJ / 2346.5 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 489.5 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 51 g
- Sodík
- 4851.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de lavrador
16小时 15 分钟
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de leitelho
18 Std.
Massa-mãe em pó
24h
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão de mistura simples
3h 40 min