Pão de mistura de centeio e ervas

Pão de mistura de centeio e ervas

5.0 1 rating
Příprava 40min.
Celkový 14hod. 30min.
1000 g

Suroviny

Massa-mãe de centeio
  • água
    200 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130
    150 g
Massa demolhada a quente
  • centeio em grão
    150 g
  • água
    250 g
  • sal
    1 pitada de
Massa principal
  • água fria
    100 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha tipo 65
    350 g
  • malte em pó p/ panificação
    10 g
  • sal
    2 c. chá de
  • mistura de ervas aromáticas secas p/ pão
    2 c. chá de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1000 g

Sodík 4851.5 mg
Protein 77 g
Kalorie 9817.9 kJ / 2346.5 kcal
Tuk 11.7 g
Vláknina 51 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 489.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...