Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 200 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a quente
- 150 g centeio em grão
- 250 g água
- 1 pitada de sal
Massa principal
- 100 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 350 g farinha tipo 65
- 10 g malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas p/ pão
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 9817.9 kJ / 2346.5 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 489.5 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 51 g
- Sodík
- 4851.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Pão de mafra com massa-mãe
21 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão branco
15h