Bolo brownie de chocolate e beterraba com manteiga de amendoim
TM6 TM5

Bolo brownie de chocolate e beterraba com manteiga de amendoim

4.3 (6 hodnocení)

Suroviny

Brownie

  • 300 g farinha tipo 55
  • 1 c. chá de fermento em pó p/ bolos
  • 500 g açúcar
  • 500 g beterraba cozida cortada em pedaços
  • 500 g chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços
  • 500 g manteiga
  • 6 ovos

Recheio

  • 150 g amendoim torrado c/ mel
  • 200 g açúcar
  • 340 g manteiga de amendoim
  • 400 g natas c/ 30% de gordura

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
5288 kJ / 1265 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
99 g
Tuk
92 g
Vláknina
9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty