Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Radieschen, halbiert, davon 4 Stück in Scheiben (ca. 3 mm) beiseitelegen
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Wasser
- 20 g Mehl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 885 kJ / 211 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 λεπτ.
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 λεπτ.
Rucola Suppe
25 dk
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30min
Gemüsesuppe bianco
35 dk
Apfel-Karotten-Suppe schnell gemacht
20min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 dk
Kohlrabi-Cremesuppe
35 dk
Blumenkohl-Cremesuppe
30min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 λεπτ.
Blumenkohlsuppe
40min