Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Radieschen, halbiert, davon 4 Stück in Scheiben (ca. 3 mm) beiseitelegen
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Wasser
- 20 g Mehl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 885 kJ / 211 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohlsuppe
40 min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Champignoncremesuppe
15min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Rucola Suppe
25min
Gurkencremesuppe
25min
Kohlrabisuppe
35min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Apfel-Creme-Suppe
30 min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min