Zařízení & příslušenství
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 Portionen
Suroviny
-
Crème fraîche150 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen2
-
Ei hart gekocht, grob gehackt1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
5 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mit Köpfchen!
11 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Spargelragout
50min.
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min.
Spargel-Omelette
50min.
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1hod. 40min.
Spargel mit Bozner Sauce
1hod. 25min.
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min.
Sauce mit rotem Radicchio
25min.
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1hod.
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min.
Butterkarotten
25min.
Fenchelsalat
3hod. 35min.
Fenchelgemüse
30min.