Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schalotten, halbiert
- 25 g Butter
- 120 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 650 g Kohlrabi, in Stücken (3 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Salz
- 600 g Wasser, kochend heiß
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 200 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
-
2
Prisen Piment d'Espelette
nebo 2 Prisen Cayenne-Pfeffer - 6 Stängel Zitronenmelisse, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 150 g Räucherlachs, in Streifen (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1154 kJ / 276 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45min
Kohlrabisuppe
45min
Erbsencremesuppe
25 Min
Petersilien-Rahm-Suppe
35 Min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45min
Brunnenkresse-Süppchen
30 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 Min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45min