鱼头粉皮汤

鱼头粉皮汤

4.5 6 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
3 人份

Suroviny

  • 鱼头
    400 克
  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    1 个
  • 20 克
  • 料酒
    2 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 1300 克
  • 新鲜冬笋 切片
    100 克
  • 适量
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 粉皮 切块
    150 克
  • 青菜 取菜心部分
    50 克
  • 青蒜 切末
    15 克
  • 香菜 切末
    10 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 6 g
Kalorie 739.3 kJ / 176.7 kcal
Tuk 10.1 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 15.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...