Zařízení & příslušenství
鱼头粉皮汤
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
3 人份
Suroviny
-
鱼头400 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
蒜头 切片1 个
-
油20 克
-
料酒2 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
水1300 克
-
新鲜冬笋 切片100 克
-
盐适量
-
白胡椒粉1 茶匙
-
粉皮 切块150 克
-
青菜 取菜心部分50 克
-
青蒜 切末15 克
-
香菜 切末10 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6 g
Kalorie
739.3 kJ /
176.7 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
15.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína