Zařízení & příslušenství
鸡肉高汤酱
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
去骨去皮鸡肉 去筋(处理前鸡腿重约500克),切块300 克
-
综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块200 克
-
新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子4 支
-
粗盐150 克
-
白葡萄酒100 克
-
干月桂叶1 片
-
丁香1 粒
-
香菜籽5 粒
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.5 g
Kalorie
678.5 kJ /
162.3 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína