Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 鳜鱼 ,去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀
- 40 克 料酒
- 2 支 葱 ,切段
- 1 小撮 盐
- 10 克 干辣椒
- 2 片 姜
- 30 克 豆豉
- 50 克 菜籽油
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 2.2 g