Zařízení & příslušenství
豉辣蒸鳜鱼
Příprava 25min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
鳜鱼 去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀400 克
-
料酒40 克
-
葱 切段2 支
-
盐1 小撮
-
干辣椒10 克
-
姜2 片
-
豆豉30 克
-
菜籽油50 克
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
44.6 g
Kalorie
2343 kJ /
560 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
5.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína