Zařízení & příslušenství
西洋参枸杞乌骨鸡
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
8 人份
Suroviny
-
水1500 克
-
姜 切片10 克
-
西洋参6 片
-
鸡 乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫400 克
-
猪里脊肉 切块,提前汆烫150 克
-
枸杞1 汤匙
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.3 g
Kalorie
383 kJ /
91 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
1.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína