西洋参枸杞乌骨鸡

西洋参枸杞乌骨鸡

4.8 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
8 人份

Suroviny

  • 1500 克
  • 切片
    10 克
  • 西洋参
    6 片
  • 乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫
    400 克
  • 猪里脊肉 切块,提前汆烫
    150 克
  • 枸杞
    1 汤匙
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.3 g
Kalorie 383 kJ / 91 kcal
Tuk 2.7 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 1.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...