Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 颗 橙, 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液
- 1 颗 柠檬, 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液
- 700 克 水
- 400 克 土豆, 去皮切块
- 400 克 西葫芦, 切片(5厘米)
- 4 片 鳕鱼排 (每片120-200克)
- ½ 茶匙 盐, 依个人口味调整
- ½ 茶匙 黑胡椒粉, 依个人口味调整
- 80 克 黄油
-
1
茶匙 大茴香籽
nebo 1 茶匙 干燥的茴香籽 - 3 支 新鲜欧芹, 只取叶子,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g