雪菜春笋炒牛里脊

雪菜春笋炒牛里脊

4.7 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 生抽
    1 茶匙
  • 牛里脊 切薄片
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 老抽
    ¼ 茶匙
  • 雪菜 选青雪菜,切末,水里浸泡20分钟沥干
    60 克
  • 30 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 新鲜红辣椒 切片
    1 根
  • 芹菜 切段
    60 克
  • 切片
    70 克
  • 新鲜白蘑菇 切片
    80 克
  • 切段
    2 根
  • 根据个人口味调节
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 128.5 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 1255 kJ / 300 kcal
Tuk 17.1 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 18.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...