Zařízení & příslušenství
雪菜春笋炒牛里脊
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
生抽1 茶匙
-
牛里脊 切薄片150 克
-
糖¼ 茶匙
-
老抽¼ 茶匙
-
雪菜 选青雪菜,切末,水里浸泡20分钟沥干60 克
-
油30 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
新鲜红辣椒 切片1 根
-
芹菜 切段60 克
-
笋 切片70 克
-
新鲜白蘑菇 切片80 克
-
葱 切段2 根
-
盐 根据个人口味调节1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
128.5 mg
Protein
21.3 g
Kalorie
1255 kJ /
300 kcal
Tuk
17.1 g
Vláknina
5.7 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
18.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
牛肉诱惑
10 recepty/-ů
Čína
Čína