Zařízení & příslušenství
香草軟起士
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 50min.
1 完整食譜
Suroviny
-
新鮮巴西利 只取葉子5 克
-
蔥 只取蔥綠,切段5 克
-
全脂牛奶750 克
-
原味優格 (無糖)375 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
35 g
Kalorie
3640 kJ /
871 kcal
Tuk
41 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
94 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
在家就能做起士
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan