Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 315 g de agua
- 150 g de azúcar
- 200 g de pasta de frijol dulce
- 65 g de harina de pastel
- 50 g de coco rallado sin azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 225 g de harina de arroz glutinoso
- 85 g de harina de arroz, p. ej. Tres Estrellas®
- fécula de maíz, la necesaria para trabajar
- 100 g de ajonjolí tostado
- aceite para freír, el necesario
- Nutriční hodnoty
- na 40 porciones
- Kalorie
- 17680 kJ / 4208 kcal
- Protein
- 96 g
- Sacharidy
- 576 g
- Tuk
- 176 g
- Vláknina
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clericot
10min
Flan de queso manchego
3h
Barras de chocolate con menta
1 godz.
Huevos árabes
15min
Hogaza rústica
24h
Helado de cheesecake
13 Std.
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Sorbete de sangría
9 godz. 30 min
Helado de ron con pasas
6h
Soletas
50min
Pescado con mole blanco
45 min
Nieve de aguacate y coco
10min