Focaccia di Mandorla

Focaccia di Mandorla

3.8 4 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
12 Stücke

Suroviny

  • Mandeln, blanchiert
    220 g
  • Zucker
    210 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    120 g
  • Butter weich, in Stücken
    220 g
  • Vanilleschote
    1
  • Milch
    400 g
  • Eigelb (Kl. M)
    6
  • Speisestärke
    30 g
  • Puderzucker
    1 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 5 g
Kalorie 1561 kJ / 372 kcal
Tuk 19 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...