Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 150 g Mehl
- 25 g Speisestärke
- 45 g Kakaopulver
- 1 TL Backpulver
- 7 Eier (Kl. M)
- 175 g Zucker
- 1 Prise Salz
Füllung
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 340 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 140 g Kirschwasser
- 25 g Speisestärke
- 60 g Zucker
- 5 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1090 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
Schokosplitter und Fertigstellung
- 100 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1870 kJ / 446 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Petit fours
3h
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Donauwellen
2h 30min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10óra
Nuss-Schoko-Torte
9 godz. 30 min
Käsesahnetorte mit Mango
8 godz.
Käse-Sahne-Torte
6h
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min
Schneewittchentorte
5h
Eierlikör-Mandel-Torte
4h