Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 125 g Mehl
- 25 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 6 Eier (Kl. M)
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Mango, reif, in Würfeln
- 30 g Limettensaft
- 2 Pck. Sahnesteif
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 6 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 660 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Magerquark
- 100 g Zucker
- 2 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Schwarzwälder Kirschtorte
10h 30min
Käse-Sahne-Torte
2 godz.
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Donauwellen
2 godz. 30 min
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10h
Zimt-Biskuit-Rolle
45min
Käse-Sahne-Torte
6 Std.
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 godz. 30 min
Eierlikör-Mandel-Torte
4h
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7hod.