Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Eier
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 60 g Mehl
- 30 g Speisestärke
- 15 g Kakaopulver
- 1 ½ TL Weinstein-Backpulver
- 2 Dosen Mandarinen (à 175 g Abtropfgew.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 978 kJ / 233 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeer-Schnitte
2 godz. 30 min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Donauwellen
2 godz. 30 min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Oster-Biskuitrolle
9 Std. 30 Min
Pfirsich-Biskuitrolle
2h 10min
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10 Std.
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Prinzregententorte
3h 30 min
Schwarzwälder Kirschrolle
1 godz. 30 min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 godz. 30 min