Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartine di pane alla menta
4 godz. 10 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Patate duchessa
1h
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30 min.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2hod. 30min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Palline al prosciutto
1h 30min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Flan al salmone affumicato
45 Min