Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Patate duchessa
1h
Soufflé al formaggio
55min
Choux al merluzzo
1h 40 min
Burger di seppie
25 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Flan al salmone affumicato
45 Min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 Min
Peoci gratinati
1h