Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
100
g di farina integrale
nebo 100 g di farina di castagne - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1500 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di crescenza
- 10 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di pesto alla genovese (volitelně)
- 20 g di olio extravergine di oliva (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54.2 g
- Tuk
- 24.4 g
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2h 5min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza Margherita
2h
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Agnolotti del plin
10 Std. 30 Min
Focaccia al formaggio
55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccia al profumo di timo
1j 55 menit
Pizza alla marinara
1h 35 min
Pizza alle tre farine
1j 55 menit
Pizza Margherita e basilico
2h 10min