Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
100
g di farina integrale
nebo 100 g di farina di castagne - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1500 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di crescenza
- 10 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di pesto alla genovese (volitelně)
- 20 g di olio extravergine di oliva (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54.2 g
- Tuk
- 24.4 g
Alternativní recepty
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza alle verdure
2h 5min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Panini venostani
3 Std.
Pane di patate
3 Std.
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Pizza alla farina di farro
2h 10min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min