
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua (volitelně)
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 646 kcal / 2703 kJ
- Protein
- 26.2 g
- Tuk
- 34.4 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata russa
1hod.
Cannelloni spinaci e ricotta
1hod. 30min
Torta frangipane
1hod. 25min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1hod. 30min
Torta di riso basmati gratinata
1hod. 5min
Conchiglioni agli spinaci
1hod. 15min
Quiche ai pomodorini
1hod.
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1hod. 35min
Tagliolini stracciatella e speck
1hod. 5min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2hod.
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Muffin salati
1hod.