Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 34.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di polenta
25min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Lasagne al forno
2h 30min
Insalata russa
1h
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 godz.
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min