Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 1000 g Äpfel, geviertelt
- 1 TL Zimt
- 100 g Zwieback, in Stücken
- 120 g Butter, kalt, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 12 Stücke
- Kalorie
- 18408 kJ / 4397 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 512 g
- Tuk
- 235 g
- Vláknina
- 33.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3 godz. 40 min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Weintrauben-Muffins
30min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1 Std. 10 Min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1 Std.
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Mandarinen-Joghurt-Muffins
45min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Kirsch-Klecks-Kuchen
1 Std.
Apfel-Sandkuchen
1 Std. 30 Min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Apfel-Streuselkuchen
1 Std. 30 Min