Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Birnen (ca. 350 g), reif
- 2 EL Zitronensaft
Teig
- 100 g Magerquark
- 35 g Sonnenblumenöl
- 25 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 260 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Pck. Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 400 g Schmand
- 70 g Zucker
- 2 Eier
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 2 EL Mandeln, gehobelt
- 3 EL Wild-Preiselbeeren aus dem Glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Rhabarber-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Pflaumen-Käsekuchen
4 godz.
Sauerkirschkuchen
1 Std. 30 Min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 Std. 20 Min
Mascarpone-Apfel-Torte
6 Std.
Zwetschgen-Donauwelle
2h 30min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min