Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 100 g Haselnüsse
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Mehl
- 100 g Zucker
- 1 Msp. Zimt
Hefeteig
- 60 g Milch
- 70 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 40 g Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Gläser Sauerkirschen (à 680 g Bruttogew.), abgetropft, Saft aufgefangen
- 50 g Speisestärke
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 - 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2144 kJ / 512 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Mascarpone-Apfel-Torte
6h
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 Std. 5 Min
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 Std. 20 Min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1 Std. 45 Min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Rotkäppchen-Kuchen
4 godz.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Apfelrahmkuchen
1h 50 min
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min