Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter
- 240 g Reis
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 g Erbsen und Möhren, TK
- 8 Schweineschnitzel (à ca. 80 g), dünn plattiert
- 8 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Serrano-Schinken
- 8 Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl
-
80
g weißer Portwein
nebo 80 g Geflügelfond
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2295 kJ / 715 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Schweine-Minutenschnitzel mit Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Putenspießchen mit Reis, Zucchini und Curry-Senf-Sauce
1h 30min
Paprika-Hack-Sauce
25 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Pute mit Rahmkartoffeln und Gemüsemix
40min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1h
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40min
Putenschnitzel "Chili-Kräuter" mit Gemüse und Reis
2h 40min
Hähnchen Jägerart
35min
Überbackenes Schweineschnitzel mit Kartoffeln
1h 10min
Hackbällchen mit Tomatensauce
30min
Hähnchen mit Paprika-Möhren-Reis und Schnittlauchsauce
1h 15min