红烧鲳鱼

红烧鲳鱼

4.2 42 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 料酒
    1 茶匙
  • 老抽
    2 茶匙
  • 鲳鱼 约300克,洗净一切二,在鱼肉上划1-2刀
    1 条
  • 2 片
  • 切段
    2 根
  • 25 克
  • 生抽
    2 茶匙
  • 料酒
    20 克
  • 2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 29.2 g
Kalorie 1592 kJ / 380.5 kcal
Tuk 23.5 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...