Zařízení & příslušenství
红烧鲳鱼
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
料酒1 茶匙
-
老抽2 茶匙
-
鲳鱼 约300克,洗净一切二,在鱼肉上划1-2刀1 条
-
姜2 片
-
葱 切段2 根
-
油25 克
-
生抽2 茶匙
-
料酒20 克
-
糖2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
29.2 g
Kalorie
1592 kJ /
380.5 kcal
Tuk
23.5 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína
美味随芯享
10 recepty/-ů
Čína
Čína