Kompatibilní verze
Piure de dovleac și fenicul, cu curcan (10-12 luni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g cartof curățat, tăiat bucăți (3 cm)
- 30 g fenicul, tăiat bucăți (3 cm)
- 70 g dovleac, bucăți (3 cm)
- 50 g pulpă de curcan, fără piele, bucăți (2 cm)
- 250 g apă
- 2 lingurițe ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură parmezan ras
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1090 kJ / 261 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 13.75 g
- Tuk
- 16.22 g
- Vláknina
- 1.97 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orez cu cremă de dovleac (10-12 luni)
30 Min
Steluțe în sos roșu (10-12 luni)
20min
Piure de dovlecel cu ou (10-12 luni)
25min
Piure de legume și carne de vită pentru mai multe mese (7-9 luni)
35min
Piure de legume cu pui și cereale (7-9 luni)
35min
Prima gustare: piure de mere (5-6 luni)
10 Min
Piure de cartofi cu brânză (10-12 luni)
20min
Piure de fenicul, cartofi și pui (7-9 luni)
30 Min
Piure de pere și banane (5-6 luni)
10 Min
Paste cu fenicul și merluciu (7-9 luni)
30 Min
Piure de dovlecei (5-6 luni)
30 Min
Piure de legume, cartofi și curcan (5-6 luni)
30 Min