Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pecorino, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pinienkerne, unverarbeitet
- ½ Knoblauchzehe
- 80 g frischer Basilikum, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 130 g Olivenöl, nativ
- 1200 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Trenette
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschmortes Kalbsragout
2j 10 menit
Munder Safranrisotto
45 Min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3sa
Risotto milanese
30 min
Sauce béarnaise
20 min
Asia-Gemüse süss-sauer
25 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Rosmarin Focaccia
2j 30 menit
Focaccia mit Cherrytomaten
2j
Portugiesische Crème brûlée
25 min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Peperoni-Risotto
35 Min