Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pecorino, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pinienkerne, unverarbeitet
- ½ Knoblauchzehe
- 80 g frischer Basilikum, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 130 g Olivenöl, nativ
- 1200 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Trenette
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1h
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 Min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto milanese
30min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Polenta mit Pilzragout
45min