Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 400 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Safranfäden
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 700 g Wasser
- 50 g Speckwürfeli
- 50 g Schinken, in Tranchen, in Streifen
- 300 g Kalbsfleisch, geschnetzelt
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weisswein, trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 583 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Älpler Magronen
45 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Riz Casimir
45 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Älpler Magronen
45 min
Risotto milanese
30 min
Rindsvoressen
1u. 50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Älplermagronen
30 min
Getränkter Zitronencake
1h 30min