Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 1 cucchiaio di olio di sesamo tostato
- 100 g di salsa di soia
- 25 g di aceto di riso
- 5 - 10 gocce di Tabasco (opzionale)
- 1 cucchiaino di semi di sesamo, tostati
Impasto dei ravioli
- 200 g di acqua
- 140 g di frumina
- 40 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di acqua fredda
Ripieno
- 5 - 10 g di radice fresca di zenzero
- 50 g di cipollotto, in quarti
- 150 g di gamberi crudi sgusciati, a metà
- 1 cucchiaio di olio di sesamo tostato
- 2 cucchiai di vino di riso (sake)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe macinato
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena), per infarinare
- 1 carota grande, a rondelle sottili
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 232 kJ / 55 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 min
Gyoza
1 Std.
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 Std.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Ravioli cinesi
1 Std.