Zařízení & příslušenství
Tortel di patate
Příprava 30min.
Celkový 40min.
4 porzioni
Suroviny
-
500 g di patate pelate e a pezzi
-
1 cucchiaino di sale
-
50 g di farina tipo 00
-
olio per frittura
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Sodík
898.7 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
952.5 kJ /
227.5 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Strauben
40 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Salsa bolzanina
15 Min
Gnocchetti rossi
Keine Bewertungen
Spätzle agli spinaci
1 Std.
Risotto al Teroldego
40 Min
Canederli al formaggio
1 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.