Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate, pelate e a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 952.5 kJ / 227.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 898.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30 min
Risotto al Teroldego
40min
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Canederli allo speck
2h 40min
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 godz.