
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di vino rosso corposo
- 2 stecche di cannella
- 2 chiodi di garofano
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 136.5 kcal / 571 kJ
- Protein
- 0 g
- Tuk
- 15.8 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15min
Cetrioli sottaceto (TM6)
48hod. 20min
Dolce di riso con composta di prugne (Bimby Friend)
1hod.
Zucchero al rosmarino
10min
Aperitivo analcolico al cetriolo e zenzero
15min
Baklava
1hod. 30min
Caipiroska alla fragola
10min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Vin brulè bianco
20min
Delizia alle caramelle toffee
2hod. 30min
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2hod.
Risolatte
1hod.