Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 500 g de tomates olivette, type San Marzano, épépinées et coupées en morceaux
- 6 filets d'anchois à l'huile
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de sel
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de câpres en saumure
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 200 g de mozzarella de bufflonne, égouttée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Pizza aux poivrons
1h 55 min
Pizza à la marinara
1h 35min
Pizza quatre fromages
1h 45min
Pizza aux fruits de mer
2h
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza Diavola
1 Std. 40 Min
Pizza quatre saisons
1h 35min
Pizza capricciosa
1 Std. 40 Min
Pizzas marinara
3 Std.