Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de carottes, en rondelles
- 130 g de blanc de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vin blanc
- 150 g de tomates, en morceaux
- 500 g de poisson blanc (aiglefin, cabillaud, merlu)
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 dose de safran
- 350 g d'eau
- 200 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- baguette, en rondelles frottées à l’ail et à l’huile
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25 Min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1 Std.
Soupe de poisson
20 Min
Bouillon de crevettes aux algues
45 Min
Bourride
1 Std.
Soupe de poissons
45 Min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35 dk
Tarte aux sardines et aux olives
1h 30 min
Soupe thaïe aux crevettes
30 min
Soupe de poisson de Majorque
40 Min
Bisque de crevettes
30 min