Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de carottes, en rondelles
- 130 g de blanc de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vin blanc
- 150 g de tomates, en morceaux
- 500 g de poisson blanc (aiglefin, cabillaud, merlu)
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 dose de safran
- 350 g d'eau
- 200 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- baguette, en rondelles frottées à l’ail et à l’huile
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1h 45 min
Lasagne aux fruits de mer
1h
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Spaghetti aux anchois et aux pignons
50min
Soupe de poissons
45min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25min
Soupe de poisson
20min
Quiche aux fruits de mer
1h 15min
Velouté de piquillos et de tomates au cumin
1h 15min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Bisque de crevettes
30min
Marmite du pêcheur
50min