Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de carottes, en rondelles
- 130 g de blanc de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vin blanc
- 150 g de tomates, en morceaux
- 500 g de poisson blanc (aiglefin, cabillaud, merlu)
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 dose de safran
- 350 g d'eau
- 200 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- baguette, en rondelles frottées à l’ail et à l’huile
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Bisque de crevettes et croûtons
1h
Soupe de moules à la citronnelle
55min
Soupe de poissons
45min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Soupe de fruits de mer provençale
25 min
Soupe de poisson
20 min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Sauce rouille
10 min
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min
Soupe de poisson au curry
45min
Marmite du pêcheur
50min