Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Guarnição
- 800 g água
- 1 ovo
- 30 g cebola
- 30 g pimento vermelho
- 30 g pepino
Gaspacho
- 800 g tomate
- 200 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 150 g pepino cortado em pedaços
- 80 g cebola
- 50 g talo de aipo
- 30 g vinagre de vinho branco
- 2 dentes de alho
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g água fria
- 100 g cubos de gelo
- 20 g azeite
- Coentros picados q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 232 kJ / 55.4 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 35.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise
40 Min
Gaspacho
10min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Gaspacho de beterraba
50min
Salada de meloa, queijo feta e presunto
10min
Sopa fria de tomate e pêssego
40 Min
Salmorejo
25 min
Tacos de peixe com agrião
25 min
Rolo de agrião com cebola confitada
1 Std.
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Sopa fria de pepino, maçã e limão
10min
Sopa fria de pepino
4h