Kompatibilní verze
Gyozas de legumes com emulsão de soja e balsâmico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Emulsão de soja e vinagre balsâmico
- 150 g óleo de amendoim
- 50 g açúcar mascavado
- 50 g molho de soja
- 50 g vinagre balsâmico
- 1 pitada de sal marinho
Gyozas
- 20 g malagueta s/ sementes cortada em rodelas finas
- 80 g alho-francês cortado em rodelas finas
- 80 g cenoura ralada
- 30 g cebola roxa picada
- 5 g sementes de sésamo pretas
- 20 g óleo de sésamo
- 5 folhas de manjericão cortado em juliana
- 10 g gengibre ralado
- 1 pitada de sal marinho
- 16 rodelas de massa p/ gyoza
- 300 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2379.2 kJ / 568.7 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 43.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 956 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada com molho caesar vegan
40 Min
Gyozas japonesas de porco e gengibre
50 Min
Ovos coreanos marinados
30 Min
Pão naan com couve-flor de especiarias e tahini de feta e matcha
1 Std. 20 Min
Molho holandês
10 Min
Gyozas de porco com molho de soja
45 Min
Margarita
10 Min
Esparguete com creme de beringela
40 Min
Bruschettas de tomate e ricota
25 Min
Tigela Benedict
50 Min
Poke havaiano
45 Min
Molho pesto
5 Min