Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 200 g di pistacchi di Bronte, al naturale e sgusciati
- 4 uova, a temperatura ambiente
- 300 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
- 200 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Torta di limone e mandorle
1h 20min
Plumcake al pistacchio
1h
Torta ricotta e pistacchio
8h
Torta di mele e nocciole
1h
Biscotti al pistacchio
1h 40min
Nuvola all'arancia
1h 5min
Torta al lime e ricotta
50min
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1h
Torta al cocco
1h
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10min
Torta cremosa al limone
2h 30min
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1h 5min