Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinata
- 2 arance, preferibilmente biologiche, la scorza pezzi (2-3 cm)
- 2 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 - 2 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 spicchi di aglio
- 4 pezzi di zenzero, radice fresca
- 10 g di senape
- 800 g di carne di maiale (arista)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Preparazione
- 1 scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di brandy
- 2 arance, il succo
-
100
g di brodo vegetale
nebo 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 10 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di liquore all'arancia
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco, tritato
Terminare la preparazione
- 1 arancia, preferibilmente biologica, pelata al vivo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 23.5 g
Alternativní recepty
Ricciarelli
7h
Parrozzo
1h 10min
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1h 50min
Roastbeef con crema di clementine
45 min
Pizza di pasqua dolce
3h
Panpepato
25h 40 min
Tozzetti
1h 30 min
Maiale alle prugne
35min
Fesa di tacchino al curry
1u.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1u. 45min
Cantuccini di Prato
1u.