Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro a pezzi
- 370 g di farina per pane, senza glutine
- 50 g di zucchero
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 min
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 Std. 40 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 min
Farina di riso (senza glutine)
10min
Besciamella (senza glutine)
15min