Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto al pomodoro
- 1 g di lievito di birra fresco
- 85 g di acqua
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Impasto al Parmigiano Reggiano
- 1 g di lievito di birra fresco
- 110 g di acqua
- 200 g di farina tipo 1
- 25 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Impasto ai pistacchi
- 90 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di acqua
- 110 g di farina tipo 1
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 433 kJ / 103.5 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 251.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane scugnizzo
2 godz.
Grissini stirati
2 godz.
Cracker dolci salati
1h 30 min
Cracker farciti
3h 20min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Grissini integrali al rosmarino
2 Std. 50 Min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 Min
Fantasia di colori
4h 10 min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min