
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di miele
- 300 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g) - 2 bustine di zafferano in polvere (250 mg)
- 500 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 334 kcal / 1399 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla birra (TM6)
4h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Pane alla birra
4h 55min
Pane al curry e paprika
4h 50min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Polka (pane francese)
5h
Pane di patate
3h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min