Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di miele
- 300 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g) - 2 bustine di zafferano in polvere (250 mg)
- 500 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane alla ricotta
3h
Baguette dolce
4h 30 min
Nodini alle olive
4h 30 min
Pane di patate
3h
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Filoncini alla cipolla
3u. 50min
Pane al semolino
4h
Polka (pane francese)
5h