Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di miele
- 300 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g) - 2 bustine di zafferano in polvere (250 mg)
- 500 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polka (pane francese)
5 Std.
Baguette dolce
4h 30min
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane australiano con burro dolce
45min
Pane al curry e paprika
4h 50min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 godz. 40 min
Girelle con pesto di noci
50min
Pane ebraico (Challah)
3h 30 min
Pane alla ricotta
3 Std.
Pane al latte con semi di papavero
1h 40 min
Pane alle banane, miele e mandorle
2h 40min
Pane con farina di mais
5hod. 5min