Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 100 g Mandeln
- 190 g Zucker
- 1 Vanilleschote
- 165 g Sonnenblumenöl
- 3 Eier
- 270 g Mehl
- ¾ Pck. Backpulver
- 300 g Babyspinat, gehackt, TK, aufgetaut und ausgedrückt
Heidelbeerguss
- 400 g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
- 15 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 30 g Zitronensaft
Frischkäseguss und Fertigstellung
- 75 g Zucker
- 200 g Frischkäse
- 20 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 16 Stücke
- Kalorie
- 22449 kJ / 5363 kcal
- Protein
- 104 g
- Sacharidy
- 527 g
- Tuk
- 304 g
- Vláknina
- 49.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Kürbis-Apfel-Kuchen
3h
American Cheesecake mit Heidelbeersauce
9h 30min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7h 30 min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 Std. 30 Min
Zitronen-Mohn-Kuchen
2 Std.
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1 Std. 40 Min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 godz. 30 min
Bananen-Tarte-Tatin
50min
Erdbeer-Blondies mit Macadamianuss-Streuseln
1 Std. 10 Min