
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Puderzucker und etwas mehr zum Bestäuben
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 280 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 230 g Butter in Stücken
- 230 g Frischkäse
- 1 Prise Salz
- 200 g Halva (z. B. Pistazienhalva), in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 146 kcal / 609 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Kartoffelblumen
1hod. 30min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1hod. 30min
Honigkuchen mit Blutorange
2hod.
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2hod. 30min
Watruschki
1hod. 40min
Rugelach mit Schokolade und Cranberrys
3hod. 30min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2hod.
Pistazien-Mandel-Ähre
1hod. 30min
Eclairs
2hod. 30min
Kreppel
1hod.
Scharlotka
2hod.