Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g wody, plus dodatkowa ilość do odparowania podczas pieczenia
- 10 - 20 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 650 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli
- 120 g cukru
- 180 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią
2 Std. 30 Min
Chleb litewski na miodzie
30 godz.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z pieczonymi ziemniakami i orzechami włoskimi
19h 10 min.
Słodkie bułeczki (Navettes)
2 Std.
Pumpernikiel
43 Std.
Chleb na zakwasie z krzycą i suszonymi morelami
12h 30min
Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)
1 Std.
Bułeczki z solą gruboziarnistą
4h 30min
Irlandzki chleb na sodzie
45 Min
Chleb pszenny
1 Std. 30 Min
Chleb codzienny na drożdżach
3 Std. 45 Min
Chleb pszenno-żytni razowy
1 Std. 40 Min