Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g wody, plus dodatkowa ilość do odparowania podczas pieczenia
- 10 - 20 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 650 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli
- 120 g cukru
- 180 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Słodkie weneckie bułki maślane
2 Std.
Chleb na zakwasie z krzycą i suszonymi morelami
12h 30min
Chlebek buraczany z za'atarem
1h 55min
Szwajcarski chleb rustykalny
25h 20 min.
Pumpernikiel
43 godz.
Rustykalny chleb z oliwkami, figami i orzechami
2 Std. 20 Min
Ciabatta
4h 40min
Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)
1 Std.
Chleb codzienny na drożdżach
3hod. 45min
Chlebek piwny
1sa 20 dk
Drożdżowe bułeczki z za'atarem
1 Std. 30 Min
Chleb pszenny
1 Std. 30 Min