Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de vino blanco
- 30 g de azúcar moreno
- 6 hojas de laurel secas
- 1 cucharada de sal
- 500 g de cebollitas francesas pequeñas
- 6 granos de pimienta negra
- aceite de oliva virgen extra para llenar los tarros (aprox. 400 g)
- agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 2352 mg
Alternativní recepty
Alcachofas en aceite
1u. 40min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min
Pizza abeto
3u. 50min
Chutney de fresas
24h
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Limonada madrileña
40 min
Terrinas de foie trufado
74h
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Compota de cebolla roja
2 Std. 10 Min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Paté de campaña en terrina
26h 40min