Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 4 claras de huevo
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 130 g de azúcar
- 130 g de almendra molida
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
Cobertura
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 - 40 g de mantequilla
- 30 g de crocanti de almendra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 37.1 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1 Std. 50 Min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Tarta de chocolate con dos texturas
1u. 40min
Bizcocho de chocolate y nueces
1u. 40min
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3 Std.
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10 min
Tarta de chocolate y avellanas
1h 10 min
Bizcocho de coco
45 min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1 Std.
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 Min