Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'oignon
- 100 g de lardons
- 350 g de petits pois surgelés
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 350 g de ditalini rigati
- 1 pincée de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux carottes et endives
40min
One pot penne-poireaux
30min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Gratin de l’armailli
50min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1h 30min
Risi e bisi
35min
One pot de riz à la tomate
30min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Pâtes au thon
30min
Penne au thon
35min
Cornettes à la viande hachée
30min
Gratin de cornettes
50min