
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'échalote
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
- 130 g de lardons (0.5 cm)
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
- 1 sachet de safran en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 475 kcal / 1987 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine saumon et vodka
20min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Riz Casimir
45min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Ragoût de bœuf
1hod. 50min
Mousse au thon
10min
Gâteau oignons-fromage
1hod. 15min
Émincé à la zurichoise
50min
Gratin de cornettes
50min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Cake imbibé au citron
1hod. 30min
Papet vaudois
55min