Farfalle asperges, lardons et safran

Farfalle asperges, lardons et safran

3.9 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 30 g d'échalote
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 300 g d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
  • 130 g de lardons (0.5 cm)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 700 g d'eau
  • 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
  • 1 sachet de safran en poudre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 19 g
Kalorie 1987 kJ / 475 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 68 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...