Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'échalote
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'asperges vertes, fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
- 130 g de lardons (0.5 cm)
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
- 1 sachet de safran en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30min
Milanais
3h
Gratin de cornettes
50min
Émincé à la zurichoise
50min
Linguine saumon et vodka
20 min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Papet vaudois
55min
Riz Casimir
45min
Pennette safran et crevettes
30min
Penne brocoli, saucisse et olives
40min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min
Ragoût de bœuf
1h 50 min