Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'échalote
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'asperges vertes, fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
- 130 g de lardons (0.5 cm)
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
- 1 sachet de safran en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papet vaudois
55min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Rösti bernois
40min
Risotto aux carottes et endives
40min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45min
Cornettes à la viande hachée
30min
Gratin de l’armailli
50min
Tarte aux épinards
55min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Linguine saumon et vodka
20min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Macaronis du chalet
45min