Kompatibilní verze
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de polenta, moyenne (4 min.)
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- 500 g de champignons de Paris, coupés en quatre ou en lamelles (5 mm)
- 1200 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l), émiettés
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), émietté
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, finememt ciselée
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena) dilué dans 2 cuillères à soupe d'eau
- 25 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2312 kJ / 552 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1062 mg
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto à la courge
35min
Croissants au jambon
35min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Risotto
30 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Chili con cervelas
1h
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Rösti bernois
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Papet vaudois
55 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min