Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1615 kJ / 385 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1u. 30min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Filet Wellington
1h 45min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30 min.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2u.
Wilde Burger mit Cumberland-Rotkraut
3h 15min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1h 25min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1u. 10min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h