Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1615 kJ / 385 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Roastbeef-Schiffchen
6 Std.
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 godz. 50 min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1h
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Rindfleisch-Tatar
30min
Glasierte Spareribs
6h 30 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h