Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1615 kJ / 385 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1h
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6h 20min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1h
Filet Wellington
1 godz. 45 min
Limettensorbet mit Gin
3 godz. 45 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30 min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h