Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g Erdnussöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 geh. TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g stückige Tomaten, frisch oder aus der Dose
- 3 - 4 Blätter Basilikum, leicht zerpflückt
- 1 Prise Salz
- 600 g Meeresfrüchte, TK, aufgetaut und gut abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3192 kJ / 763 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza mit Lachs
1h 30 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 min
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3h
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Räucherlachs-Pizza
1h
Linguine mit Garnelen
35 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 min